Mi-a făcut plăcere să lucrez cu aceşti copii

Mă numesc Bahilov Anatolii şi am 21 de ani . Îmi fac studiile la Universitatea „A.Russo”, sunt în  anul 2 de studii la facultatea “Limbi și Literaturi Străine” . Am avut oportunitate sa fiu voluntar la FELT School 2009. Am lucrat la centrele „SOTIS” și “Drumul spre casă” ghidat de doamna profesoară Natalia Ostroman, care a fost mentorul meu. Acest timp petrecut cu copiii din aceste centre a fost o mare experiență  pentru mine. Noi nu am promovat doar lecții de limba engleză, noi am încercat să ne înprietenim cu copiii , să comunicăm , să-i ajutăm . Am încercat să Ie arătăm că ei nu sunt mai răi ca alți copii, că au capacități, că sunt în stare să facă multe lucruri. Acest proiect a fost important și pentru noi voluntarii deoarece am acumulat experiență de predare a limbii engleze, dar și pentru copii. Iată cîteva impresii ale unor copii din centrul “Drumul spre casă”:

Capral Bogdan , 12 ani (clasa 5)

Mi-au plăcut profesorii ,modul prin care ni-au învățat şi cîntecele. Aceste lecții m-au ajutat chiar la școală.După o lecție la FELT am avut la școală o lucrare pe cuvinte noi. Am primit 10 la lucrare fiindcă acele cuvinte le-am învățat la lecțiile la  FELT. Aș vrea să mai merg acolo.

Cernenco Cristina,12 ani (clasa 6)

Cred că fiecare ar vrea să ajungă acolo, e foarte interesant.Noi ne-am jucat , am cîntat, am învățat cuvinte noi . Mie personal aceste lecții m-au ajutat cu faptul că știu foarte multe cuvinte noi, pot citi mai liber și mai repede. Aștept cu nerabdare cînd voi putea merge din nou acolo.

Saco Catea,12 ani (clasa 6)

Acolo a fost super, am văzut niște oameni foarte buni. Mi-au plăcut mult jocurile, comunicarea, insărcinarile înteresante. Am avut și eu o lucrare la școală  în baza cuvintelor noi. Am primit 10 deoarece știam toate cuvintele de la lecțiile FELT,am scris lucrarea fără greșeli .Aș vrea să mai fie aceste lecții, sunt foarte interesante .

Leave a Reply