Lansare Scolii de Vara “Voluntarii care predau Limba Engleza”

La data de 20 August 2012 avut loc lansarea oficiala a primei ediţii a scolii de vara „Voluntarii care Predau Limba Engleza”. Evenimentul este gazduit de catre Liceul Bălăureşti din satul Bălăureşti, raionul Nisporeni.

La acest eveniment au participat 9 voluntari din diverse regiuni ale Republicii Moldova: Nisporeni, Cahul, Chişinău, Bălţi, Rîşcani, Floreşti, Ungheni; 30 de elevi ai claselor a 5a si a 6a de la Liceul Teoretic Bălăureşti, 7 membri ai echipei de implimentare a proiectului dat şi profesori din comunitate.

Şcoala de vară va dura 7 zile unde elevii îşi vor dezvolta abilităţile de comunicare în limba engleza, în acelaşi timp, voluntarii îşi vor antrena abilitatăţile de predare a limbii engleze şi vor promova voluntariatul ca formă de dezvoltare profesională şi cetăţenie activă.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Naţionala „Centru pentru Educaţie Continuă” în parteneriat cu Liceul Teoretic Bălăureşti, catedra Filologie Engleza, faculatea Limbi si Literaturi Straine, Universitatea de Stat „A. Russo” din Bălţi şi suportul voluntarilor din programul de Predarea a Limbii Engleze al Corpului Pacii Moldova.

Evenimentul este finanţat de către Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova,  Fundaţia Servicii de Dezvolare din Liechtenstein precum şi contributii comunitare din partea insitutiilor partenere si S.R.L. ROGOB.

felts

Leave a Reply