Sesiunea de Evaluare a Școlii de Vară FELT Summer School, ed.2

La data de 10 august 2013 a avut loc sesiunea de evaluare a Scolii de Vara FELT Summer School, ed. a 2-a.

La activitate au participat 9 studenti și profesorii, participanți la școala de vară, 33 de elevi și 10 părinți.IMG_2120

Participanții au avut ocazia să discute despre activitățile promovate în perioada 4-10 august 2013 în cadrul școlii de vară, șă-și expună parerea despre resursele utilizate și rezultatele obținute  în cadrul orelor de limba engleză, cursului de dezvoltare personală și activitaților de teatrul pentru copii.

Elevii claselor a 5-a și a 6-a au prezentat deasemenea cu multă căldură sceneta în baza poveștii “Chicken Little”, iar rezultatele obținute la cursul de limba engleză de elevii clasei a 3-a au fost relevate prin intermediul unui filmuleț în care elevii joacă diverse jocuri didactice și demostrează cunoștințele și abilitățile obținute în cadrul școlii de vară.

Studenții, profesorii, elevii și părinții și-au exprimat bucuria de a lucra fructuos în cadrul acestui proiect și satisfacția că au reușit să realizeze obiectivele școlii de vară utilizînd metode interactive de predare a limbii engleze. Elevii claselor a 3-a și-au exprimat dorința de a dărui aceste jocuri interactive și școlilor pe care le reperzintă pentru a le putea recomanda și colegilor lor dar și pentru a le utiliza și în cadrul lecțiilor de limba engleză.

Școala de vara “FELT Summer School” ed. a-2a a fost implementată de A.O. “Centrul pentru Educație Continuă” în parteneriat cu Catedra Filologie Engleză, Facultatea Limbi și literaturi Străine, Universitatea de Stat “A. Russo” din Bălți, Liceul Teoretic Bălăurești, Direcția Învățămînt, Tineret și Sport, Consiliul rainonal Nisporeni, grație suportului financiar din partea Fundației “Serviciul de Dezvolatre din Liechtenstein”.

 

FELT.SS2.logo3

 

Leave a Reply