Rezultatele scolii de vara: Predarea limbii engleze la nivelul claselor primare

In perioada 18 iulie -3 august 2014, 15 profesori de limba englza din diverse localitati din RM au participat la scoala de vara: Predarea limbii engleze la nivelul claselor primare. La eveniment a mai participat un student, viitor profesor de limba engleză, in vederea acreditarii acestei experiente drept  practica de initiere si un profesor de limba română.

Acest training a contribuit la imbunatatirea competentelor de predare a limbii engleze prin intermediul atelierelor de lucru, planificarea, promovarea si observarea lectiilor de limba engleza, sesiunilor de feedback, lucrul individual, elaborarea portofoliului de evaluare a activitatii didactice, schimbul de experienta intre profesori si discutia cu autorii manualelor scolare de limba engleza.

Profesorii si-au imbunatatit portofoliul la limba engleza primind 13 seturi de fise didactice publicate in cadrul proiectului FELT School pe parcursul anului 2013-2014.

30 de elevi au beneficiat de acest program frecventind gratis orele de limba engleza iar 10 părinti s-au alaturat elevilor si echipei de profesori contribuind la promovarea activităţilor de teambuilidng.

Evenimentul a fost organizat in incinta Universitatii de Stat “A. Russo” din Balti si Liceul Teoretic “Vasile Alecsandri” din Balti cu sportul financar ar Fundatiei “Serviciul de Dezvoltare din Liechtenstein”.

SONY DSC

 

 

 

Leave a Reply