Ofertă de colaborare pentru școlile profesionale cu instituția IPSSEOA ,,K. Wojtyla”, Catania, Italia.

A.O. Centrul pentru Educație Continuă are plăcerea de a anunța o ofertă de colaborare cu o școala profesională din Catania , Italia care pregătește specialiști în următoarele domenii: gastronomie, turism, servicii hoteliere.
  • Scopul activității este îmbunătățirea capacității de predare a limbii engleze la școlile profesionale din Republica Moldova care activează în domeniul gastronomiei.
  • Școlile profesionale din Republica Moldova care activează în domeniul gastronomiei pot solicita oferta de colaborare și sunt invitați să participe la procesul de planificare al activităților care urmează a fi implimentate în cadrul proiectului FELT School în perioada iunie 2017 – mai 2018.
  •  Oferta activităților a fost discutată în prealabil cu instituția parteneră din Italia și acum este disponibilă pentru a fi expediată directorilor școlilor profesionale prin email.
  •  Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne puteți contacta la numărul de telefon: 06 99 06 154.
  •  Termen limită de discutare a ofertelor de colaborare: 5 aprilie 2017
Pașii următori în procesul de planificare

 

30 martie 2017: data limită de prezentare a solicitărilor de colaborare expediate de către școlile profesionale din RM și oferirea informației despre activitățile pe care ar dori să le implimenteze.

Informația solicitată: activitatea, rezultatele planificate, perioada, numărul de persoane, numele și funcția persoanelor (opțional), cerințe specifice pentru buget sau contribuții dacă sunt disponibile (inclusiv contribuții financiare, arenda spațiu cu titlu gratuit, orice alte întrebări sau sugestii privitor la această colaborare.

5 aprilie 2017: data limită pentru reprezentanții proiectului FELT School de a elabora bugetul pentru fiecare activitate și de a expedia informația către IPSSEOA K Wojtyla, Catania, Italy.

5- 20 aprilie 2017: discutarea planului final de activități, detalii specifice și bugetul cu IPSSEOA K Wojtyla, Catania, Italy.

20-30 aprilie 2017: propunerea de colaborare este discutată cu reprezentantul Fundației LED Moldova.

30 mai 2017: Fundației LED Moldova anunță activitățile aprobate și respectiv bugetul pentru anul 2017-2018;

1 iunie 2017:  FELT School anunta scolile partenere despre activitatile aprobate si incheie acordurile de colaborare cu scolile profesionale din RM si IPSSEOA K . Wojtyla. Ulterior, începe derularea activitatilor planificate și aprobate.

Pentru informații adiționale puteți accesa următoarele lincuri:
alte activități organizate în colaborare cu IPSSEOA K. Wojtyla:
Cu respect,

Daniela Murgulet

Coordonator de proiect FELT School

Leave a Reply