FELT School- școala ta de succes!

de la proiect pînă la organizatie

FELT School va deveni o organizație care contribuie la îmbunătățirea capacității de predare a limbii engleze din Republica Moldova investind în dezvoltarea personală și profesională a cadrelor didactice de limba engleză, oferind resurse didactice si servicii de instruire pentru studenți, viitori profesori de limba engleză, tineri specialiști, profesori cu experiență, elevi și părinți care doresc să se implice activ în educarea și instruirea copilului său.

Partenerii, beneficiarii și reprezențanții noștri sunt profesorii de limba engleză motivați de a se dezvolta personal și profesional și de a inspira prin educație, profesionalism și perseverență generații de elevi care cu pasiune și mîndrie vor afirma că au studiat limba engleză și au ajuns la acest nivel de performanță fiind în Republica Moldova și ne vor duce numele peste hotarele țării.

FELT School investește în dezvoltarea profesională a cadrelor didactice de limba engleză și oferă programe de instruire continuă prin programe individualizate precum activități de co-predare la instituții din țară și de peste hotare, granturi pentru participări la conferințe naționale și internaționale cu seminare și prezentări,  programe de schimb de experiență și stagii de predare, granturi și burse pentru programe de studii și cercetare în acest domeniu.

FELT School oferă resurse didactice pentru studierea limbii engleze și servicii educaționale și de instruire pentru 4 grupe de elevi: elevii ai claselor primare, preșcolari, elevi ai școlilor profesionale din domeniul gastronomiei și tineri inspirați de acest domeniu.

Elevii de la școlile partenere aleg următoarele opțiuni drept suport adițional în studierea limbii engleze:

 • cursuri de limba engleză organizate în cadrul activităților extracurriculare,
 • suport de scurtă durată în pregătirea temelor pentru acasă ca ulterior să poată face temele individual,
 • un pachet de training gratuit,
 • reduceri la cursurile personalizate,
 • asistență în aplicarea la școli de vară și schimb de experiență,
 • concursuri în limba engleză și
 • asistență în pregătirea pentru susținerea examenelor internaționale la limba engleză,
 • calitatea de membru al clubului ,,English through Plays, Songs and Cartoons” sau ,,Community Kitchen”;

FELT School se bucură de un parteneriat fructos cu părinții și oferă servicii și resurse didactice gratuite și contra plată privind instruirea, evaluarea, aprecierea și promovarea copilului și inspirîndu-i dragostea pentru învățare și deprinderi de lucru individula și în echipă;

FELT School implimentează programe de instruire în colaborare cu profesori, traineri, formatori, instituții de învățămănt, asociații obștești din țară și de peste hotare;

Oficiul nostru este dotat pentru sesiuni de instruire în grupuri mici, în grupuri mai mari on-line, și chiar pentru programe individualizate și personalizate;

Urmăriți-ne pe blog și pagina noastră de facebook pentru a vedea cum implimentam acești pași pornind de la viziune, visuri și dorințe pînă la activități monitorizate și evaluate! 

 • Pasul 1: m-am inscris la seminarul gratuit a dlui Lorand Soares Szasz: Strategii pentru a creste afacerea ta!
 • Pasul 2: după 3 ore de instruire mi-am ales tehnici și pași prin care am început să-mi transform pasiunea în afacere și afacerea în pasiune

 

Pentru a măsura diferența pe care o poate face doar un seminar, vă invit să citiți primul mesaj scris pe pagina de facebook a dlui Lorand:

Un exemplu extraordinar de prestatie profesionala, coaching, marketing si vinzari. Seminarul nu incepuse dar prima mea foaie pregaita pentru participanti era plina.

Ce am notat: cine, cum, unde si de ce intimpina participantii, ce materiale si pe ce suport erau expuse in hol si pe fiecare scaun al fiecarui participant, roll-up, carti, muzica si mesaje motivationale…tehnicile VAKOG implimentate in a vorbi cu participantii si in lipsa lui Lorand!!!

Apoi a inceput seminarul în care am aflat foarte multe tehnici cum poti sa-ti transformi pasiunea în afacere și afacerea în pasiune! Drept rezultat am obtinut o serie de tehnici care chiar daca nu mergi la urmatorul seminar gratuit sau la unul contra plata, dar implimentezi aceste tenhini, poti face o schimbare esentiala de la pasiunea mea de a preda limba engleza pina la afacerea FELT School, care la moment este doar un proiect al unei asociatii obstesti DAR care se bucura de finantare de 5 ani din partea fundatiei LED, are produse si servicii cu care va face curind oferte unice de vinzari, a testat produsele in ultimii ani si donatiile primite pentru aceste produse ne vorbesc despre faptul ca ele sunt cerute pe piata si mult mai mult!!!

Am aflat cum sa cresti profitul, am identificat primii pasi in initierea afacerii FELT School- o scoala de succes care contribuie la imbunatatirea capacitatii si procesului de predare a limbii engleze in RM si largeste oportunitatile de dezvoltarea profesionala a cadrelor didactice de limba engleza din RM!

Ieri aveam pe perete viziunea domnului Pius Frick, director LED Moldova, despre proiectuil nostru si citatul lui Peter Brimellow, juralist american: Why can’t teachers end up owning schools, the way waiters can open their own restaurants?

Azi am pe perete inca 3 lucruri noi de la Lorand:

 1. chestionarul lui Lorand “Diagnosticul afacerii tale” si cele 100 de intrebari sunt ca obiective si indicatori la care tind si la care am inceput a lucra inca de cind am primit primul email de la Lorand, (azi chestionarul este semnat personal de domnului Lorand!!!),
 2. Graficul de tip radar al scolii de succes care se numeste FELT School- elaborat dupa prima completare a chestionarului inainte de seminarul lui Lorand (azi este si acest organizator grafic semnat personal de dl Lorand, si
 3. o colectie de fotografii de la evenimentele noastre alaturi de misiunea si viziunea noastra, dar si definitia din dictionatul LSS a disciplinei muncii!

Va recomand sa mergeti la training ca sa aflati aceasta definitie, sa aflati cum puteti utiliza indicatorii din șasiul afacerii Dvs pentru a transforma pasiunea în afacere și afacerea in pasiune..

ȘI VA INVIT pe data de 5-6 Octombrie 2017 la un seminar gratuit privind dezvoltarea profesionala a cadrelor didactice de limba engleza si tehnici eficiente in predarea studierea limbii engleze la nivelul claselor primare.

Vă aștept în aceeași sală unde am participat la primul seminar gratuit a lui Lorand și veti vedea diferenta și schimbările pe care noi deja le-am parcurs în următoarele 4 luni în care dăm 100% în tot ce facem la FELT School. Lorand m-a ajutat să verbalizez acest principiu ( și nu numai acesta!)

Domnule Lorand vă mulțumesc pentru inspirație, cunostințe, tehnici practice și în lista mea de obiective la care visez e sa stau alături de Dvs. dupa ce atingem prima ținta a cifrei de profit de 1000 de euro și am organizat prima vizita de schimb de experienta pentru profesori și elevi din RM la școala nr 11 din Piraeus, Grecia din profitul nostru (nu din grant) !!!

 

Cu drag, pasiune și perseverență,

Daniela Murguleț

Coordonatorul proiectului FELT School,

care contribuie la dezvoltarea capacității de predare a limbii engleze din Republica Moldova, extinde oportunitățile de dezvoltarea personală și profesională a cadrelor didactice și inspiră elevilor pasiune pentru educație și învățare prin intermediul limbii engleze.

Leave a Reply