FELT School la Civic FEST

La data de 29-30 septembrie 2017 am avut oportunitatea de a participa la evenimentul CIVIC FEST 2017: ,,Moldova pentru cetățeni”.

În calitate de vorbitor în cadrul panelului ,,Educație pentru dezvolatre durabilă” organizat în prima zi a evenimentului, am avut onoarea să prezentăm succint rezultatele obținute în cadrul proiectuuli FELT School în ultimii 4 ani de activitate. În același timp am facut cunoștință cu reprezentanți ai altor asociații și proiecte educaționale cu care am putea colabora în viitor.

Vreau să le multumesc pentru schimbul de opinie, receptivitate și deschidere spre colaborare în special reprezentanților asociațiilor ,,Eco- Răzeni”, ,,Keystone Human Services International Moldova”, ,,Pro comunitate Băhrinești”, ,,Părinți Solidari”, Programului UE ,,Europa Creativă”, platformei ,,,Youth .md”, Institutului de Instruire în Dezvoltare ,,MileniumM”, Centrul Media pentru Tineret și evident organizatorilor, tuturor reprezentanților asociației ,,Synergetica Eur/Est”.

În ziua a doua am avut ocazia să participăm la tîrgul ONG-urilor și să prezentăm publicului seturile de fișe didactice publicate în cadrul proiectului FELT School.

Ne bucurăm că am avut ocazia să lucrăm cu părinți receptivi și dornici de a învăță cum să utilizeze jocul didactic pentru a-și ajuta copilul să-și facă temele pentru acasă, a memoriza mai ieficient vocabularul și a-l utiliza în activități de comunicare.

Așteptăm invitația Dvs și cu drag ne vom mai întruni îm cercuri de copii și părinți pentru a juca împreună ca ulterior copiii Dvs. să-și amintească cu drag de prima lor experiență de învățare a limbii engleze, ca în vorba cîntecului:

Ala bala portocala

hai și ne-om juca cu fișele, cu fișele..

și mămica și tăticul s-au jucat cîndva

cu fișele, cu fișele… la limba engleză!!!!

 

Cu drag și recunoștință către organizatorii evenimentului CIVIC FEST,

Daniela Murgulet,

Coordonatorul proiectului FELT School

 

PS

Multumesc colegelor mei, Nicoleta Perdinscaia deoarece a lucrat la primul catalog al fiselor didactice pentru a-l prezenta publicului în cadrul acestui eveniment, și Alionei Goroholschi deoarece toată ziua a lucrat alături de mine cu copii și părinții care s-au apropiat de panoul nostru.

Leave a Reply