Profesorii susțin predarea interactivă

Asociația ,,Centrul pentru Educație Continuă” oferă o serie de fișe didactice pentru a facilita predarea interactivă a limbii engleze în clasele primare.

Fișele sunt disponibile atât în format A5, setul profesorului, cât și în format A7, setul elevului.

Grație rețelelor de socializare, profesorii de limba engleză vin să susțină acest proiect, partajând experiența lor de predare utilizând fișele didactice, ne ajută să creștem vizibilitatea acestor resurse și chiar achiziționează aceste fișe.

Orice achiziție este asemenea unei donații, unui grant care ne crește oportunitatea de a beneficia de serviiile contabile și a continua dezvoltarea acestor resurse.

Dorim să mulțumim profesorilor pentru susținere și, cu permisiunea dumnealor, să facem publică și informația privind achiziționarea fișelor deoarece credem că transparența este un element cheie a oricărui proiect, iar la finele anului vom publica și raportul de cheltuieli.

Lungu Svetlana- 778 lei 67 bani (achiziționat, tranzacție finisată)

Cibotaru Vasile – 531 lei 64 bani (achiziționat, tranzacție finisată)

Tarsin Daniela – 517 lei 80 bani (achiziționat, tranzacție finisată)

Antociuc Elena – 496 lei 20 bani (livrat, tranzacție finisată)

Cornei Ludmila -327 lei 72 bani (livrat, tranzacție finisată)

Grechin Inna – 1949 lei 19 bani (livrat, tranzacție nefinisată)

Hîncu Aliona – 1971 lei 79 bani (livrat, tranzactie finisata)

Vasile Cebotari- 538 lei 64 bani (achizitionat, tranzacție finisată)

Fișele didactice în limba engleză au fost elaborate, pilotate și publicate în cadrul proiectului FELT School în perioada anilor 2014-2018 grație suportului financiar al Fundației Serviciul de Dezvoltare din Liechtenstein.

Ulterior, asociația noastră a continuat dezvoltarea resurselor din surse proprii, inclusiv cursuri de limba engleză, care ne permiteau să investim în dezvoltarea resurselor interactive utilizând diverse instrumente și platforme online, însă perioada pandemiei a redus numărul elevilor și începând cu a doua jumătate a lunii mai 2020 am fost nevoiți să întrerupem contractul de deservire cu compania ce ne asigura serviciile contabile.

Mulțumim dnei Stela Grama și dnei Angelica Suhin pentru distribuirea postării și în grupul Pedagogilor Solidari. Suntem recunoscători și tuturor profesorilor care ne ajută să creștem vizibilitatea acestor resurse și să continuăm activitatea asociației noastre și în special a proiectului FELT School care are drept scop de a contribui la îmbunătățirea procesului de predare-învățare-evaluare a limbii engleze în Republica Moldova.

Leave a Reply