Curs gratuit de limba engleză pentru un grup de elevi din Soroca

În perioada 10 – 20 august 2020 elevii claselor a doua, părinții lor și profesorii de limba engleză sunt invitați la un curs gratuit de limba engleză.

Lecțiile vor avea loc de platforma Zoom, de luni până joi, la ora 19:00.

Un grup țintă de elevi ai claselor a doua de la L. T. ,,Constantin Stere” vor participa la aceste lecții grație colaborării și suportului organizațional din partea dnei Olga Ciob, dirigintele clasei 2 C.

Cum putem accesa link-ul lecțiilor?

Părinții și profesorii de limba engleză pot accesa link-ul de pe pagina de Facebook a proiectului FELT School și pot observa aceste activități pentru a analiza cum organizăm lecțiile online, cum integrăm instrumentele digitale precum și fișelor didactice în procesul de predarea-învățarea-evaluarea interactivă, ce instrumente utilizăm la diverse etape ale lecției, ce feedback ne oferă elevii și părinții, ce resurse și activități utilizăm pentru a mări timpul de consolidare a noului material pentru fiecare elev, cum pot prelua aceste resurse pentru a le utiliza în cadrul lecțiilor pe parcursul anului de studii 2020-2021 etc.

Cine implimentează proiectul FELT School?

Proiectul FELT School este implimentat de Asociația ,,Centrul pentru Educație Continuă”.

Fișele didactice au fost elaborate și publicate grație suportului financiar al Fundației Serviciul de Dezvoltare din Liechtenstein, iar resursele digitale au fost elaborate din sursele asociației noastre.

Cum puteți beneficia de ofertele gratuite?

Pentru a genera surse proprii de venit și a asigura durabilitatea proiectului, asociația noastră vă propune fișe didactice precum și cursuri de limba engleză, iar în semn de recunoștință, noi venim ulterior cu diverse oferte speciale sau gratuite.

Astfel, persoanele care au achiziționat sau vor achiziționa fișe didactice din cadrul proiectului în valoare de minim 300 lei vor fi acceptați în grupul ,,Jocul Didactic în Limba Engleză” de pe pagina de Facebook a proiectului FELT School unde vom organiza sesiuni live, vom partaja experiența noastră prin resurse digitale elaborate, fotografii, video, întrebări și răspunsuri, feedback constructiv, încurajarea reciprocă și apreciarea rezultatelor obținute.

Leave a Reply