Trei dorințe de la Peștoșorul de Aur

La data de 3 octombrie 2020 va avea loc sesiunea online a cercului dramatic Ozcot unde doi elevi din clasa a treia de la L. T. ,,C. Stere” din or. Soroca, Adelina Zubatîi și Ciob Damian, vor prezenta sceneta ,,Peștișorul de Aur”.

Elevii s-au întrebat care ar fi trei dorințe pe care profesorii claselor primare le-ar cere de la Peștișorul de Aur și au pregătit deasemenea un cadou deosebit pentru un grup țintă de elevi din liceul în care învață și dascălii lor.

Elevii claselor primare pot urmări acest spectacol accesând lincul evenimentului de pe pagina de Facebook Guided Readign in English: https://www.facebook.com/Guided-Reading-in-English-2235867883296340/

Cercul dramatic este desfășurat în cadrul proiectului Lectura Ghidată în Limba Engleză, care la 7 decembrie 2019 a obținut locul 2 la concursul național de lucrări digitale. Concursul a fost desfășurat în cadrul Conferinței Naționale ”Platforme educaționale online”organizată de Academia pentru Schimbare și Inovare prin Educație în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Școala Inernațională ”Heritage”.

Leave a Reply